За нас

Фирма „Мертекс-София“ ЕООД е специализирана във вноса и търговията на меки подови покрития. При нас ще намерите голямо разнообразие на размери и десени на детски килими, тъкани килими, кръгли килими, килими елипса, мокетени килими.

Нашето дружество е с 14 годишна традиция в този бранш. Работим с първокласни европейски производители, което гарантира високо качество на предлаганите килими.

Нашата философия е: нека модерният дизайн и качествените стоки да достигнат до всяко кътче на България и влезнат във всеки български дом.

Ако се колебаете кой от предлаганите килими е най-подходящ за Вашия дом, можете да се свържете с нашите консултанти и те ще Ви насочат кой килим, с какъв десен и цветова гама най-добре ще подхожда на интериора на помещението, съобразявайки се с Вашите предпочитания и желания.

Освен от нашия офис в гр. София, ж.к. Фондови жилища, ул. Пехчево, офис 2 /до бл. 208, автобусна спирка „ул. Крум Стоянов“, с автобусни линии 77 и 82/, можете да поръчате Вашия килим чрез нашия онлайн магазин. Изпълняваме доставки в цялата страна.